De boodschap

Het moet echt helemaal anders. De impact van het huidige voedselsysteem op onze natuur en gezondheid is groot. Lokaal kunnen we het verschil maken.

Iedereen houdt van lekker eten, maar wie heeft er tijd om zelf langs alle boeren te rijden? Samen met onze Locals maken we eten uit een duurzame keten weer normaal. Nét als vroeger, maar dan makkelijker. 

Samen met jou, onze Locals, medewerkers en vrijwilligers bouwen we aan een natuurinclusieve voedselketen. 

 

Thijs – Local Chef
Zie, voel, ruik en proef het verschil!

 

Onze Locals

De Locals zijn kleinschalig, werken ambachtelijk en boeren natuurinclusief. 
 
Voordat een Local zich kan aansluiten, kijken we naar het product, hoe het gemaakt wordt en hun visie op het voedselsysteem. Locals moeten volledig transparant en duurzaam werken. We kijken daarbij niet alleen naar keurmerken, maar naar de manier hoe zij verbouwen, telen, bakken of dieren houden. Samen met onze Locals vinden we het belangrijk dat je meer weet over wat je eet, waar het vandaan komt en hoe het gemaakt wordt. 
 
Lees de ambachtelijke verhalen van onze Locals.
 

Onze natuur

Wij hechten waarde aan onze aarde. Daarom laten wij in de gehele keten een zo’n klein mogelijke ecologische afdruk achter. Dat doen we door kleinschalig te blijven en lokaal het verschil te maken. Daarnaast betalen wij de prijs die de boer vraagt, daardoor kan iedereen in onze keten op een goede manier blijven werken. 

Samen met onze klanten en Locals gaat het ons lukken om van lokaal weer het nieuwe normaal te maken.
 

Voor jou!

Knetterverse producten binnen 12 uur op je aanrecht: verser, gezonder en duurzamer is er niet! Doordat alle onnodige schakels uit de keten zijn gehaald, betaal ook jij altijd een eerlijke prijs. 

Wij laten je elke week weer het beste proeven uit onze streek. Je ziet, voelt, ruikt en proeft het verschil!