Zo werkt het wel.

In vier gemakkelijke stappen eten uit een goede keten.

Bestel je boodschappen gemakkelijk online

Je kunt bestellen tot dinsdag 23:00u voor levering donderdag & vrijdag.

Jouw bestelling gaat direct naar de boer

Alle onnodige schakels zijn ertussenuit. Zo blijft alles knettervers!

Wij verzamelen jouw boodschappen

Wij verzamelen ‘s ochtend jouw producten, om ze een paar uur later bij je thuis te bezorgen.

Bezorgen

Doen we in regio Eindhoven op de door jou gekozen dag en binnen het gekozen tijdsvak. 

De voordelen van online boodschappen doen.

Door je boodschappen online te doen, help je mee aan een duurzame keten zonder verspilling. Je verse producten ontvang je ook écht vers en heerlijk puur zonder onnodige toevoegingen. 
 
Wij hebben alle onnodige schakels uit de keten gehaald en halen onze producten rechtstreeks bij de boer. Normaal gesproken leggen jouw boodschappen vele onnodige kilometers af en moeten winkelschappen gevuld blijven. Dit gaat ten koste van de versheid en werkt verspilling in de hand. Wij werken anders!
 
Wanneer jij je bestelling plaatst, wordt de groente pas geoogst, de kip moet het ei nog leggen en de kaas moet nog worden gesneden. Dat noemen wij nou vers!
 
Elke dag werken wij hard aan een voedselsysteem dat klaar is voor de toekomst. Wij zijn pas klaar, als we alle prachtige lokale producten van onze Locals ook lokaal kunnen verkopen op een zo duurzaam mogelijke manier en dat gaat ons lukken! Help jij ons mee?

Niet duur, wel duurzaam!

Door je boodschappen bij Local Food te doen, betaal je de boer een eerlijke prijs. Zo kunnen onze Locals op een natuurinclusieve manier blijven werken. Natuurinclusieve landbouw betekent dat de natuur zo min mogelijk belast wordt. Gewassen krijgen rustig de tijd om te groeien zonder onnodige en preventieve groei en bestrijdingsmiddelen. Bij elke stap wordt gekeken naar de gevolgen voor onze natuur.
 
Door je boodschappen lokaal te doen, eet je altijd met de seizoenen en dat is direct veel duurzamer dan de producten die duizenden kilometers hebben afgelegd tot jouw bord. Wij houden niet van verspilling. Daarom wordt er pas geoogst, wanneer jij bestelt. 
 
Wij willen lokaal het verschil maken en blijven daarom kleinschalig. Zo maken we geen onnodige kilometers. Het ophalen van de producten doen we samen met Goei Eete en door de efficiënte route is de bezorging lekker duurzaam! 

Den Elshorst – Diessen

Met hun weidevarkens zet boerderij ‘Den Elshorst’ zich in voor een manier van varkens houden die zo dicht mogelijk in de buurt komt van hun natuurlijke levenswijze.

Zuivelboerderij De Kern – Drunen

Wij zijn een gesloten veehouderij. Al onze nieuwe kalfjes komen van onze eigen boerderij. Daar maken wij overheerlijk zuivel producten mee.

Groentekwekerij Oppers – Middelbeers

Aan het riviertje de Grote Beerze in Middelbeers tussen het Landgoed de Baest en natuurgebied de Landschotse heide, ligt vollegronds kwekerij annex witlof trekkerij.